Nederlands English
Winkelwagen: Items: 0 - Totaal: € 0,00

Rode Rattenslang

Prijs: € 14,95

Dit boek verschaft uitgebreide informatie over de anatomie van de slang, de aanschaf, het terrarium, de voeding, de voortplanting en mogelijke ziektes en aandoeningen.

De rode rattenslang is al heel lang misschien wel de meest gehouden slang. Vrijwel elke slangenliefhebber heeft deze Noord-Amerikaanse soort ooit verzorgd, sommigen hebben zich er zelfs speciaal op toegelegd. Het zijn relatief gemakkelijk te houden dieren, ze stellen geen extreme eisen aan de verzorging en zijn fraai van kleur en tekening. Zij zijn ook, bij een goede verzorging, tot voortplanting te brengen. De Noord-Amerikaanse rode rattenslangfamilie bestaat uit drie soorten, die alle in dit aardige boekje in de reeks 'Over dieren' worden beschreven.

De auteur is in de terrariumwereld bekend om zijn vele publicaties. In dit helder geschreven boekje beschrijft hij alle facetten die van belang zijn om deze slangen op een verantwoorde wijze te houden, ondersteund door talrijke fraaie kleurenfoto's. Aan de orde komen o.a.: de aanschaf, de verzorging, het onderkomen, de omgang, voortplanting, winterrust en gezondheid. Bijzondere aandacht wordt geschonken aan het uitbroeden van de eieren en het opkweken van de jongen. Al met al een zeer complete gids met nuttige informatie voor zowel de beginnende als gevorderde slangenliefhebber.

Boeken


Geen Boeken gevonden die u zocht? Probeer: Rode Rattenslang
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken